Institutiones theologiae dogmatico-scholasticae - Mendive, Josephus (J.E. a Cuesta, 1895)
v. 1. De principiis theologicis -- v. 2. De Deo uno et trino -- v. 3. De Deo creatore et gubernatore -- v. 4. De Deo sanctificatore -- v. 5. De Deo redemptore et consummatore.