Focus: Een blijvend lastig thema: geweld - Peels, H. G. L. (Theologia reformata, 2020)
N.a.v. Jacques van Ruiten and Koert van Bekkum (red.), Violence in the Hebrew Bible between Text and Reception [Oudtestamentische Studiën 79] (Leiden/Boston: Brill, 2020), x + 438 p., € 138,00 (ISBN 9789004434677).