[Laín Entralgo, Pedro. Nemoc a hřích: od asyrsko-babylonských kultů k moderní psychoanalýze] - Merhaut, Boris (Religio, 1996)
Reviewed works: Laín Entralgo, Pedro. Nemoc a hřích: od asyrsko-babylonských kultů k moderní psychoanalýze. 1. vyd. Praha: Vyšehrad, 1995. 132 s. Studium; Sv. 2. ISBN 80-7021-128-8.