[Denny, Frederick Mathewson. Islám a muslimská obec] - Kovács, Attila (Religio, 1998)
Reviewed works: Denny, Frederick Mathewson. Islám a muslimská obec. V českém jazyce vyd. 1. Praha: Prostor, 1998. 194 s. Obzor; sv. 12. Náboženské tradice světa; 5. ISBN 80-85190-69-9.