[Krmíčková, Helena. Studie a texty k počátkům kalicha v Čechách] - Pazderová, Pavlína (Religio, 1998)
Reviewed works: Krmíčková, Helena. Studie a texty k počátkům kalicha v Čechách. 1. vyd. V Brně: Masarykova univerzita, 1997. 214 s. Spisy Masarykovy univerzity v Brně. Filozofická fakulta = Opera Universitatis Masarykianae Brunensis. Facultas philosophica; č. 310. ISBN 80-210-1533-0.