[Bárta, Miroslav. Sinuhetův útěk z Egypta Egypt a Syropalestina v době Abrahamově] - Heller, Jan 1925-2008 (2000)
Reviewed works: Bárta, Miroslav. Sinuhetův útěk z Egypta: Egypt a Syropalestina v době Abrahamově. 1. vyd. Praha: Set out, 1999. 235 s. ISBN 80-86277-07-0.
Keywords: Rezension