[Kováč, Milan. Slnko jaguára: náboženský svet Olmékov, Mayov a Aztékov] - Korecká, Zuzana (Religio, 2002)
Reviewed works: Kováč, Milan. Slnko jaguára: náboženský svet Olmékov, Mayov a Aztékov. Vyd. 1. Bratislava: Chronos, 2002. 394 s. Religionistická knižnica; zv. 1. ISBN 80-967138-6-8.