[Pokorný, Petr. Ježíš Nazaretský: historický obraz a jeho interpretace] - Papoušek, Dalibor (Religio, 2006)
Reviewed works: Pokorný, Petr. Ježíš Nazaretský: historický obraz a jeho interpretace. 1. vyd. Praha: OIKOYMENH, 2005. 174 s. Oikúmené; sv. 111. ISBN 80-7298-135-8.