[Havlíček, Jakub. Cesty božstev: otázky interpretace náboženství a nacionalismu v moderním Japonsku] - Šindelář, Pavel (Religio, 2012)
Havlíček, Jakub. Cesty božstev: otázky interpretace náboženství a nacionalismu v moderním Japonsku. Vyd. 1. Brno: Masarykova univerzita, 2011. 223 s. ISBN 978-80-210-5563-6.