[Šedinová, Jiřina a kol. Dialog myšlenkových proudů středověkého judaismu: mezi integrací a izolací] - Mičaninová, Mária (Religio, 2012)
Šedinová, Jiřina a kol. Dialog myšlenkových proudů středověkého judaismu: mezi integrací a izolací. Vyd. 1. Praha: Academia, 2011. 580 s. Judaica; sv. 3. ISBN 978-80-200-1910-3.