[Ostřanský, Bronislav, ed. Smrt, hroby a záhrobí v islámu: poslední věci člověka pohledem muslimských pramenů] - Beláňová, Andrea (Religio, 2016)
Ostřanský, Bronislav, ed. Smrt, hroby a záhrobí v islámu: poslední věci člověka pohledem muslimských pramenů. Vyd. 1. Praha: Academia, 2014. 305 s. Orient. ISBN 978-80-200-2305-6.