D.O.M. Aeternaeq. Memoriae S.: Concha Et Ossa Hic Sita Sunt Margaritae, Dignae Tanto, Et Cum Matre Sibi Communi Nomine, Foeminae Univirae ... Vixit Ann. XXII. Mens. IV. D. VI. Aera Christi MDXXXVI. - Schörckel, Margaretha; Schwendendörffer, Georg Tobias; Hoe von Hoenegg, Matthias; Höpffner, Heinrich; Höpner, Johannes; Schreiter, Johannes; Finckelthaus, Sigismund; Burchardus, Mauritius; Jungermann, Caspar; Zabel, Johannes; Heyland, Enoch; Preibis, Christoph; et al. (1636)
Epicedia auf Margaretha Schörckel, geb. Putscher, gestorben am 14. Mai 1636