Facultatis Juridicæ Decanus Et Senior, Johannes Henricus Meier, Jctus, Electoralis Regiminis Consiliarius, Decretal. Professor Publ. Et Judicii Provincialis Assessor Primarius, L. B. S. &. O.: [Erfurti Domin. Trin. XIV. Aô. 1714.] - Meier, Johann Heinrich (Typis Joh. Henr. Groschii, 1714)
Einladung zur juristischen Disputation von August Friedrich Engelmann