Immortali Memoriæ Illustrissimi atqve Excellentissimi Herois Ac Domini Dn. Christiani Guldenlovii, Dynastæ Comitatus Samsöe, Baronis Lindenburgi, Ordinis Elephantini Eqvitis Aurati, ... - Trellund, Johannes (Typographéo Joachimi Schmitgen, 1707)
Leichenpredigt auf Christian Güldenleu, Feldmarschall-Leutnant, +15. Juli 1703