Ordinis Ivre Consvltorvm In Academia Vitembergensi H. T. Decanvs Godofridvs Lvdovicvs Mencken ICtvs Potentissimi Poloniarvm Regis Et Principis Electoris Saxoniae Avlae Ac Ivstitiae Nec Non In Svmmo Provocation. Senatv Consiliarivs Itemqve Collegiorvm Qvae Vitembergae Florent Ivridicorvm Et Ivdicii Provinc. Lvsat. Infer. Assessor: [D. Vitembergae d. XII. Iul. An. MDCCXXXVII.] - Mencke, Gottfried Ludwig (Typis Ephraimi Gottlob Eichsfeldi[i], 1737)
Einladung zur jur. Disp. von Gottfried Ludwig Mencke jun. am 12. Juli 1737