Ordinis Ivre Consvltorvm In Academia Vitembergensi H. T. Decanvs Godofridvs Lvdovicvs Mencken ICtvs Potentissimi Poloniarvm Regis Et Principis Electoris Saxoniae Avlae Ac Ivstitiae Nec Non In Svmmo Provocation. Senatv Consiliarivs Itemqve Collegiorvm Qvae Vitembergae Florent Ivridicorvm Et Ivdicii Provinc. Lvsat. Infer. Assessor: [D. Vitembergae M DCC XXXVII. XXIX. Iun.] - Mencke, Gottfried Ludwig (Typis Ephraimi Gottlob Eichsfeldi[i], 1737)
Einladung zur Verteidigung der jur. Dissertation von Leonhard Ludwig Mencke am 29. Juni 1737, enth. am Ende Lebenslauf des Kandidaten