Commentario ai documenti del Vaticano II - Repole, Roberto; Noceti, Serena (EDB, 2014)
7. : Perfectae caritatis, Apostolicam actuositatem, Gravissimum educationis / testi di Alessandro Cortesi ... [et al.]. - 2019. - 502 p.