Ne ikkatrs, kas uz mani saka - Biezais, Haralds (Jumava, 2018)
Neskatoties uz to, ka 1942. gada vasarā mācītājs Roberts Slokenbergs bija spiests pamest Rūjienu un 1957. gada rudenī, būdams tālu prom no Latvijas, doties mūžībā, rūjieniešu mutēs nebeidz skanēt mācītāja vārds. No paaudzes paaudzei tiek nodoti stāsti par R. Slokenberga dzīvi un darbiem Rūjienā. Kur beidzas patiesība un sākas leģendas? Šo robežu vairs nav iespējams noteikt.