Sfere egzistencije: tri studije o Kierkegaardu - Paić, Žarko (Biblioteka Parnas. Niz Filozofija, 2017)
Sloboda kao događaj : egzistencija, vjera, svijet nakon Kierkegaarda --Kierkegaard i moć tehnosfere : tko je još subjekt "filozofijske vjere"? --Bog, vrijeme i drugi : etika kao eksperiment egzistencije.