Benedicti PP. XVI Summi pontificis litterae encyclicae "Deus caritas est", episcopis, presbyteris et diaconis, viris et mulieribus consecratis omnibusque christifidelibus laicis de christiano amore - Benedikt, XVI., Papst (Apollinaris, 2007)
Text der Enzyklika "Deus caritas est" in lateinischer Sprache.