Informatio de statu laborum Pontificiae Commissionis Codici Iuris Canonici Orientalis Recognoscendo - Žužek, Ivan (Periodica de re morali canonica liturgica, 1978)
In sehr knapper Form fasst der Autor die bisherige Arbeit an der Revision des CICO zusammen