De organis iustitiae administrativae in dioecesibus Reipublicae Foederalis Germaniae statutis: fora arbitrii conciliationis ; tribunalia administrativa - Wesemann, Paul (Periodica de re morali canonica liturgica, 1978)
Der Artikel informiert die Leser der Periodica über das deutsche Projekt einer kirchlichen Verwaltungsgerichtsbarkeit