De grootste gunst: ‘Zending is getuigen van Christus’ - Schoonhoven, Boudewijn van (TussenRuimte, 2018)
Als de kerk maar één euro had om te besteden aan zending, maar één zendeling kon uitzenden of maar één gebed kon bidden dat verhoord wordt, dan moet dat voor het volgende zijn: voor de verkondiging van het Evangelie op plekken waar mensen niet de kans hebben om Jezus te leren kennen.