Error circa personam et error circa qualitates communes seu non identificantes personam (c. 1097) - Navarrete, Urbano (Periodica de re canonica, 1993)
Eigenschaftsirrtum und Irrtum in der Person, Konsensmangel, anderer Titel: error iuxta can.1097