Acta tribunalium S. Sedis: commentarium sententiae diei 29 Octobris 1992 coram Doran ponente latae - Doran, Thomas G. (Periodica de re canonica, 1994)
Erfüllungsunvermögen, Streit, ob pysische oder psychische Impotenz