De rollen van de Dode Zee: [verslagboek Vliebergh-Sencieleergang Bijbel 2010] - Debel, Hans (Uitg. Acco, 2011)
Inleidend overzicht van de huidige stand van het onderzoek naar de oorsprong en betekenis van de Dode-Zeerollen