Het heilige gebeurt: praktijk, theologie en traditie van de protestantse kerkdienst - Immink, Frederik G. (Boekencentrum, 2011)
De kerkdienst is een godsdienstige praktijk die gebaseerd is op bijbelse motieven en eeuwenlange tradities. Tegelijkertijd zijn vorm en inhoud voortdurend in ontwikkeling. Dat spanningsveld vraagt om blijvende bezinning. Daaraan levert dit boek een belangrijke bijdrage