Pokajnata knižnina na Bălgarskoto srednovekovie IX - XVIII vek: ezikovo-tekstologični i kulturologični aspekti - Cibranska-Kostova, Marijana (Izdat. Valentin Trajanov, 2011)
Includes bibliographical references