Dam pa'i chos mṅon pa mdzod kyi 'grel pa legs par bśad pa Dbyid-gñen źal luṅ źes bya ba bźugs so - Karma-ṅes-don-'jam-dbyaṅs (Wā-ṇa Badzra-vidyā Dpe-mdzod-khaṅ, 2010)
Commentary on Abhidharmakośa of Vasubandhu