Prophetie im deuteronomistischen Deuteronomium

Saved in:
Bibliographic Details
Published in:Die Tora
Main Author: Otto, Eckart 1944-
Format: Print Article
Language:German
Check availability: HBZ Gateway
Published: 1998
In:Die Tora
Year: 1998, Pages: 257-271
Further subjects:B Deuteronomium
B Prophecy
LEADER 02538naa a22007092 4500
001 1589672801
003 DE-627
005 20190311220539.0
007 tu
008 190311s1998 xx ||||| 00| ||ger c
020 |a 9783447059015 
035 |a (DE-627)1589672801 
035 |a (DE-576)519672801 
035 |a (DE-599)BSZ519672801 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
084 |a 1  |2 ssgn 
100 1 |0 (DE-588)121375366  |0 (DE-627)081266561  |0 (DE-576)162458533  |4 aut  |a Otto, Eckart  |d 1944- 
109 |a Otto-Schramm, ... 1944-  |a Otto, Eckart 1944-  |a Ottō, E. 1944-  |a Achenbach-Arneth-Otto, ... 1944- 
245 1 0 |a Prophetie im deuteronomistischen Deuteronomium 
264 1 |c 1998 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
601 |a Prophetie 
601 |a Deuteronomist 
630 0 7 |0 (DE-588)4011569-0  |0 (DE-627)106352245  |0 (DE-576)208894144  |a Bibel  |p Deuteronomium  |2 gnd 
650 0 7 |0 (DE-588)4047487-2  |0 (DE-627)104452080  |0 (DE-576)209073748  |a Prophetie  |2 gnd 
652 |a HB 
773 0 8 |i In  |a Otto, Eckart, 1944 -   |t Die Tora  |d Wiesbaden : Harrassowitz, 2009  |g (1998), Seite 257-271  |h VI, 714 S.  |w (DE-627)593091698  |w (DE-576)307302326  |z 9783447059015 
935 |a BIIN 
936 u w |j 1998  |h 257-271 
951 |a AR 
BIB |a 1 
BIR |a 32000000_32999999  |b biblesearch 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3059773491 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1589672801 
LOK |0 005 20190311220539 
LOK |0 008 190311||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (Tü 135/1)202083 
LOK |0 040   |a Tü 135/1  |c DE-627  |d Tü 135/1 
LOK |0 852   |a Tü 135/1 
LOK |0 852 1  |c FTHAT065290/OOE/9  |m p  |9 00 
LOK |0 852 2  |b F 75  |9 00 
LOK |0 935   |a iSWA 
LOK |0 936ln  |0 1442044128  |a HB 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
REF |a Biblische Prophetie 
STA 0 0 |a Prophecy,Prophecy,Prophesy,Prophecies 
STB 0 0 |a Prophétie,Prophétie,Prophéties 
STC 0 0 |a Profecía,Profecía 
STD 0 0 |a Profezia,Profezia 
STG 0 0 |a Profecia,Profecia 
STH 0 0 |a Пророчество (мотив),Пророчество 
STI 0 0 |a Προφητεία (μοτίβο),Προφητεία 
SYD 0 0 |a Mose,5.,Moses,5.,Mose,V.,Moses,V.,Dtn,Deut,Dt,Devarim,Debarim,Deuteronomium,Deuteronomy,Deutéronome,Das fünfte Buch Mose 
SYE 0 0 |a Prophezeiung