Die Redaktion der Wallfahrtspsalmen

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Seybold, Klaus 1936-2011
Format: Print Article
Language:German
Check availability: HBZ Gateway
Published: 1979
In:Studien zur Psalmenauslegung
Year: 1979, Pages: 208-230
Further subjects:B Psalms
LEADER 01915naa a22005652 4500
001 1589129210
003 DE-627
005 20190311194920.0
007 tu
008 190311s1979 xx ||||| 00| ||ger c
020 |a 3170155768 
035 |a (DE-627)1589129210 
035 |a (DE-576)519129210 
035 |a (DE-599)BSZ519129210 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
084 |a 1  |2 ssgn 
100 1 |0 (DE-588)120995352  |0 (DE-627)081017634  |0 (DE-576)163049394  |a Seybold, Klaus  |d 1936-2011 
109 |a Seybold, Klaus 1936-2011  |a Seybold-Müller, ... 1936-2011  |a Seybold-Müller, Klaus 1936-2011 
245 1 4 |a Die Redaktion der Wallfahrtspsalmen 
264 1 |c 1979 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
601 |a Redaktion 
601 |a Wallfahrtspsalmen 
630 0 7 |0 (DE-588)4189018-8  |0 (DE-627)105260169  |0 (DE-576)210056916  |a Wallfahrtspsalmen  |2 gnd 
773 0 8 |i In  |a Seybold, Klaus, 1936 - 2011  |t Studien zur Psalmenauslegung  |d Stuttgart : Kohlhammer, 1998  |g (1979), Seite 208-230  |h 319 S.  |w (DE-627)248512927  |w (DE-576)066553865  |z 3170155768 
935 |a BIIN 
936 u w |j 1979  |h 208-230 
BIB |a 1 
BIR |a 46120000_46134999  |b biblesearch 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3058867727 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1589129210 
LOK |0 005 20190311194920 
LOK |0 008 190311||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (Tü 135/1)102430 
LOK |0 040   |a Tü 135/1  |c DE-627  |d Tü 135/1 
LOK |0 852   |a Tü 135/1 
LOK |0 852 1  |c FTHAT040919/SDK/14  |m p  |9 00 
LOK |0 852 2  |b B 14  |9 00 
LOK |0 935   |a iSWA 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
STA 0 0 |a Psalms,Maʻalôt-Psalms,Psalms of ascent 
SYD 0 0 |a Bibel,Psalmen,120-134