Das Bildungswesen

Saved in:
Bibliographic Details
Published in:Handbuch des katholischen Kirchenrechts
Main Author: Pototschnig, Franz (Author)
Other Authors: Listl, Joseph 1929-2013; Müller, Hubert 1936-1995; Schmitz, Heribert 1929-2018
Format: Print Article
Language:German
Check availability: HBZ Gateway
Published: 1983
In:Handbuch des katholischen Kirchenrechts
Year: 1983, Pages: 579-590
Further subjects:B School
B Education
B Preaching
LEADER 03927naa a22008772 4500
001 1588933342
003 DE-627
005 20190311190725.0
007 tu
008 190311s1983 xx ||||| 00| ||ger c
020 |a 3791708600 
035 |a (DE-627)1588933342 
035 |a (DE-576)518933342 
035 |a (DE-599)BSZ518933342 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
084 |a 1  |2 ssgn 
100 1 |0 (DE-627)1232600911  |0 (DE-576)162600917  |4 aut  |a Pototschnig, Franz 
109 |a Pototschnig, Franz 
245 1 4 |a Das Bildungswesen 
264 1 |c 1983 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
601 |a Bildungswesen 
650 0 7 |0 (DE-588)4006650-2  |0 (DE-627)106376810  |0 (DE-576)208866450  |a Bildung  |2 gnd 
650 0 7 |0 (DE-588)4015482-8  |0 (DE-627)106336592  |0 (DE-576)208911901  |a Erziehung  |2 gnd 
650 0 7 |0 (DE-588)4053474-1  |0 (DE-627)104409630  |0 (DE-576)209103981  |a Schule  |2 gnd 
650 0 7 |0 (DE-588)4063001-8  |0 (DE-627)106129511  |0 (DE-576)209146877  |a Verkündigung  |2 gnd 
652 |a SB 
700 1 |0 (DE-588)119333406  |0 (DE-627)080142192  |0 (DE-576)162009372  |4 oth  |a Listl, Joseph  |d 1929-2013 
700 1 |0 (DE-588)119393174  |0 (DE-627)080205917  |0 (DE-576)212381032  |4 oth  |a Müller, Hubert  |d 1936-1995 
700 1 |0 (DE-588)119202530  |0 (DE-627)080000908  |0 (DE-576)211618128  |4 oth  |a Schmitz, Heribert  |d 1929-2018 
773 0 8 |i In  |t Handbuch des katholischen Kirchenrechts  |d Regensburg : Pustet, 1983  |g (1983), Seite 579-590  |h XLIII, 1211 S.  |w (DE-627)027323269  |w (DE-576)009186271  |z 3791708600 
935 |a KALD 
936 u w |j 1983  |h 579-590 
951 |a AR 
CAN |a 1 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3058558813 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1588933342 
LOK |0 005 20190923152054 
LOK |0 008 190311||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (Tü 135/1)67334 
LOK |0 040   |a Tü 135/1  |c DE-627  |d Tü 135/1 
LOK |0 852   |a Tü 135/1 
LOK |0 852 1  |c FTHKR005031/PGF/2  |m p  |9 00 
LOK |0 852 2  |b KR 01.034  |9 00 
LOK |0 935   |a iSWA 
LOK |0 936ln  |0 1442053313  |a SB 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3058558821 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1588933342 
LOK |0 005 20190923152054 
LOK |0 008 190311||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (Tü 135/1)67334 
LOK |0 040   |a Tü 135/1  |c DE-627  |d Tü 135/1 
LOK |0 852   |a Tü 135/1 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 852 2  |b KR HANDBIB.  |9 00 
LOK |0 935   |a iSWA 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
STA 0 0 |a Education,Education,Upbringing,Education,Education,Learning,Culture,Education,Preaching,Proclamation,Teaching,Evangelistic work,School,School,Schools 
STB 0 0 |a Annonciation,Proclamation,Proclamation,Évangélisation,École,École,Écoles,Éducation,Culture,Culture,Éducation,Éducation,Éducation 
STC 0 0 |a Anuncio,Educación,Educación,Educación,Escuela,Escuela 
STD 0 0 |a Annuncio,Istruzione,Istruzione <motivo>,Istruzione,Educazione,Educazione,Educazione (motivo),Educazione,Scuola,Scuola 
STG 0 0 |a Anúncio,Educação,Educação,Educação,Escola,Escola 
STH 0 0 |a Воспитание (мотив),Воспитание,Образование,Проповедование,Школа (мотив),Школа 
STI 0 0 |a Εκπαίδευση <μοτίβο>,Εκπαίδευση,Διαπαιδαγώγηση,Διαπαιδαγώγηση (μοτίβο),Εκπαίδευση,Παιδεία,Ευαγγελισμός (Θρησκεία),Σχολείο (μοτίβο),Σχολείο 
SYE 0 0 |a Education , Erziehungspraxis,Education , Schulwesen,Schulform,Schulart,Schulsystem,Schulen , Christliche Verkündigung,Glaubensverkündigung