Kurt Aland - Eine Würdigung

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kunst, Hermann 1907-1999
Other Authors: Brecht, Martin 1932-
Format: Print Article
Language:German
Check availability: HBZ Gateway
Published: 1980
In:Text, Wort, Glaube
Year: 1980, Pages: 1-18
Further subjects:B Aland, Kurt / 1915-1994
B Aland, Kurt 1915-1994
LEADER 02039naa a22005532 4500
001 1588661490
003 DE-627
005 20190311181622.0
007 tu
008 190311s1980 xx ||||| 00| ||ger c
020 |a 3110073188 
035 |a (DE-627)1588661490 
035 |a (DE-576)518661490 
035 |a (DE-599)BSZ518661490 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
084 |a 1  |2 ssgn 
100 1 |0 (DE-588)118568078  |0 (DE-627)079364365  |0 (DE-576)161867359  |a Kunst, Hermann  |d 1907-1999 
109 |a Kunst, Hermann 1907-1999  |a Kunst-Tenhumberg, ... 1907-1999 
245 1 0 |a Kurt Aland - Eine Würdigung 
264 1 |c 1980 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
600 1 7 |0 (DE-588)118501348  |0 (DE-627)137061234  |0 (DE-576)16004250X  |a Aland, Kurt  |d 1915-1994  |2 gnd 
601 |a Aland, Kurt 
700 1 |0 (DE-588)119040557  |0 (DE-627)079829988  |0 (DE-576)16041427X  |a Brecht, Martin  |d 1932- 
700 1 |e GefeierteR  |0 (DE-588)118501348  |0 (DE-627)137061234  |0 (DE-576)16004250X  |4 hnr  |a Aland, Kurt  |d 1915-1994 
773 0 8 |i In  |t Text, Wort, Glaube  |d Berlin : DeGruyter, 1980  |g (1980), Seite 1-18  |h VIII, 397 S.  |w (DE-627)1611457904  |w (DE-576)00809778X  |z 3110073188 
935 |a BIIN 
936 u w |j 1980  |h 1-18 
BIB |a 1 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3058165536 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1588661490 
LOK |0 005 20190311181622 
LOK |0 008 190311||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (Tü 135/1)19130 
LOK |0 040   |a Tü 135/1  |c DE-627  |d Tü 135/1 
LOK |0 852   |a Tü 135/1 
LOK |0 852 1  |c NT07115/KTH  |m p  |9 00 
LOK |0 852 2  |b F 81  |9 00 
LOK |0 935   |a iFSA 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
SYA 0 0 |a Aland, K.,1915-1994,Altmann, Klemens,1915-1994,Nestle-Aland, ...,1915-1994,Aland, Kurt Ernst Julius,1915-1994,Altmann, Klemens,Pseud. von Kurt Aland,1915-1994