Ordinis Ivridici In Academia Vitembergensi H. T Decanvs Christianvs Hanaccivs I. V. D Cod. Profess. Pvblicvs Cvriae Provinc Scab. Et Facvltatis Ivrid. Assessor Sviqve Ord. Senior Lectori Benevolo S. D. P: [P. P. Vitembergae, die Dominica Iubilate die 28. April. an. part. Sal. MDCCLXV.] - Hanack, Christian (Typis Io. Christoph. Tzschidrichii, 1765)
Universitätsprogramm anlässlich der jur. Disp. von Christian Gottlieb Hommel am 20. Mai 1765, enth. Lebenslauf des Kandidaten