98r >Augustinus ad Cirillum de laude et apparicione Ieronimi< - Augustinus, Aurelius, Heiliger 354-430 (Zusammengesetzte Handschrift - Biblioteca Apostolica Vaticana, Pal. lat. 1794 ; Fasz. 5: Ps.-Augustinus u.a. - Biblioteca Apostolica Vaticana, Pal. lat. 1794, Fasz. V)
">Augustinus ad Cirillum de laude et apparicione Ieronimi<. >Epistola sancti Augustini ad Cirillum Ierosolimitanum de laude et apparicione beati Ieronimi prebspiteri [!] cardinalis gloriossisimi<. Gloriosissimi christiane fidei athlete ... - ... Non suo aliqualiter fraudatur desiderio."