Mkhas paʾi dbaṅ bo bse ṅag dbaṅ bkra śis kyi gsuṅ zin bris bcu gsum du grags pa bźugs so - Ṅag-dbaṅ-bkra-śis, Thugs-śras (Deb phreṅ 72, 2007)
Notizen zu Belehrungen des Mkhas dbaṅ Bse Ṅag dbaṅ bkra śis