Qvæstionem Magisterialem De ha-adam ha-gadol ba-ʿanaḳim Qvanta Adami Statvra Fverit? Wie groß Adam gewesen? Ad Illvstrandvm Jos. XIV, 15. Ventilat Simvlqve Viro Ivveni Magnæ Spei, Nobilissimo Clareqve Docto, Dno. Ioanni Philippo Gross, S.S. Theol. Cvltori Indefesso, Lavream Magistralem D. XXX. April. A.R.S. MDCCXXVII. In Academia VVittenbergensi Ex Merito Collatam - Götze, Friedrich Leberecht (Literis Andreæ Martini Schedii, 1727)
Gratulationsschrift auf Johann Philipp Gross anlässlich seines Magisters an der Universität Wittenberg