Guardini, Romano, Christliches Bewusstsein : Rezension

Saved in:
Bibliographic Details
Published in:Theologisches Literaturblatt
Main Author: Warmuth, Kurt 1872-
Format: Electronic Review
Language:German
Check availability: HBZ Gateway
Published: 1938
In:Theologisches Literaturblatt
Year: 1938, Volume: 59, Issue: 18, Pages: 280-281
Review of:Christliches Bewusstsein (Leipzig : Hegner, 1935) (Warmuth, Kurt)
Further subjects:B Book review
Parallel Edition:Non-electronic
LEADER 02196cab a2200553 4500
001 1520780478
003 DE-627
005 20160203151446.0
007 cr uuu---uuuuu
008 151105s1938 xx |||||oo 00| ||ger c
035 |a (DE-627)1520780478 
035 |a (DE-576)450780473 
035 |a (DE-599)BSZ450780473 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
084 |a 1  |2 ssgn 
100 1 |0 (DE-588)11714200X  |0 (DE-627)078591732  |0 (DE-576)291148506  |4 aut  |a Warmuth, Kurt  |d 1872- 
109 |a Warmuth, Kurt 1872-  |a Warmuth, Curt 1872- 
245 1 0 |a Guardini, Romano, Christliches Bewusstsein  |b [Rezension]  |c Kurt Warmuth 
264 1 |c 1938 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a Computermedien  |b c  |2 rdamedia 
338 |a Online-Ressource  |b cr  |2 rdacarrier 
533 |a Online-Ausg.  |d 2015  |7 |2015||||||||||  |e Online-Ressource 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
601 |a Bewusstsein 
601 |a Rezension 
655 7 |a Rezension  |0 (DE-588)4049712-4  |0 (DE-627)106186019  |0 (DE-576)209083166  |2 gnd-content 
773 0 8 |i In  |t Theologisches Literaturblatt  |d Leipzig : Dörffling & Franke, 1880  |g 59(1938), 18, Seite 280-281  |h Online-Ressource  |w (DE-627)821520482  |w (DE-600)2815983-4  |w (DE-576)428224377 
776 0 8 |i Druckausg.  |a Warmuth, Kurt, 1872 -   |t Guardini, Romano, Christliches Bewusstsein  |d 1938  |w (DE-627)1469531135  |w (DE-576)399531130  |k Non-Electronic 
787 0 8 |i Rezension von  |a Guardini, Romano, 1885 - 1968  |t Christliches Bewusstsein  |d Leipzig : Hegner, 1935  |h 303 S.  |w (DE-627)1071147137  |w (DE-576)001147137 
856 4 0 |u http://idb.ub.uni-tuebingen.de/diglit/thlb_059_1938/0148  |x Digitalisierung  |z Kostenfrei  |3 Volltext 
935 |h SWB  |i ld 
936 u w |d 59  |j 1938  |e 18  |h 280-281 
951 |a AR 
ELC |a 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2870817584 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1520780478 
LOK |0 005 20151105000000 
LOK |0 008 151105||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a theo  |a ixrz 
OAS |a 1 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw