De Sanctis Columnaribus Brevi Scriptura Disserit Juxtaqve Nobilissimo Et Præstantissimo Viro Christiano Gottl. Joechero, Lips. In Basin Magistrorum Acad. Feliciter Ascendenti Et Fata Et Merita Columnis Digna Apprecatur M. Urbanus. Godofr. Siberus, SS. Theol. Baccal. Et Ad D. Th. Æd. Diac. - Siber, Urban Gottfried (Schede, 1714)
Glückwunschschrift für Christian Gottlieb Jöcher zum Mag. theol., Leipzig 1714