Decanus Ordinis Juridici In Academia Wittenbergensi, Caspar Henricus Hornius, JC. Codicis Prof. Publ. Consiliarius Regius, ... Lecturis Omnibus S. P. D. - Horn, Caspar Heinrich (Gerdes, 1711)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Johann Heinrich Konhardt am 29. Juni 1711