Christophori Matthæi Pfaffii, S. Th. D. Et Prof. Primarii, Ecclesiæ Tub. Præpositi Et Univ. Cancellarii Introductio In Historiam Theologiæ Literariam Notis Amplissimis, Quæ Novum Opus Conficiunt, Illustrata ... / Pars Tertia Et Ultima Ubi Maxime De Scriptoribus Ad Historiam Ecclesiasticam Spectantibus Agitur, Et Marci Antonii Cappelli De Appellationibus Ecclesiæ Africanæ Ad Romanam Sedem Dissertatio Rarissima Ex Nvpera Editione Romana Recensetvr Et Notis Textvi Svbjectis Refellitvr - Pfaff, Christoph Matthaeus (Christoph. Matthæi Pfaffii, S. Theologiæ Doct. Et Professoris Primarii Ecclesiæ Tubingensis Præpositi Et Univ. Cancellarii, Introductio In Historiam Theologiæ Literariam Notis Amplissimis, Quæ Novum Opus Conficiunt, Illustrata, 1726)
Enthält außerdem 10 Texte des Autors aus Tübinger Universitätsprogrammen von 1718-1722, 3 Reden sowie eine Bibliographie seiner Schriften