Qvæstionem Theologicam, Utrum Christus fuerit in Lumbis Adami peccantis? Ad adserendam Sanctiss. Servatoris innocentiam, Examini solenni subjiciet Præside D. Jo. Friderico Mayero, S. Theol. Prof. P. M. Jo. Christianus Bock, Grimmensis. d. 1. Octobr. A. MDCLXXXVI. - Bock, Johann Christian; Meyer, Johann Gottfried (Literis Jo. Godofredi Meyeri, 1713)
Nachdruck der theologischen Dissertation von 1686 (VD17 12:146167W)