Pro-Rectorem Academiae Magnificvm Illvstrissimos Comites, Perillvstres Liberos Barones, Proceres Ac Cives Academiae Omnivm Ordinvm Honoratissimos Collegii Ivreconsvltorvm In Academia Vitembergensi H.T. Decanvs Io. Henricvs Albinvs D. Fac. Ivrid. Assessor Et Civ. Syndicvs Ad Dissertationem Inavgvralem Nobilissimi J. V. Candidati Ad Diem X. Apr. A.R.S. MDCCXXXIX. In Avditorio Maiori Habendam Eo Qvo Decet Cvltv Et Stvdio Invitat - Albinus, Johann Heinrich (Typis Ephraim Gottlob Eichsfeldii Academiae Typographi, 1739)
Einladung zur Verteidigung der juristischen Dissertation von Christoph Sigismund Geudtner am 10. Apr. 1739. - Enthält einen Lebenslauf des Kandidaten