Facvltatis Juridicæ Decanvs Adrianus Beiervs, D. Prælusorio De Beguinabus Programmate Inauguralem Prælectionem ad l. f. C. de Aleator. Clarissimi Alicvivs Jurium Candidati Crastini Lunæ Diei XIX. Maji Habendam Indicit: [P. P. Dominica Cantate die 18. Maji MDCCX.] - Beier, Adrian (Werther, 1710)
Einladung zur öffentl. Probevorlesung von Johann Wilhelm Sander