Pro-Decanus Et Collegium Facultatis Theologicae In Universitate Tubingensi Pio Lectori Salutem! - Pfaff, Christoph Matthaeus; Franck, Hiob (Franck, 1725)
Einladung zur Weihnachtsrede des Christoph Matthäus Pfaff