Actvm Oratorivm Alteri Festo Secvlari Reformationis A Deo Per Lvthervm Factae Sacrvm Indicit Et Ad Benevole Avdiendvm Ea Qva Par Est Ratione Invitat M. Lvdov. Christophorvs Blossivs S. N. S. R.: [P. P. Numburgi, Non. Nouembr. MDCCXVII.] - Bloss, Ludwig Christoph (Typis Balthasaris Bossoegelii, 1717)
Thema der Programmschrift: De Bibliorum translatione Germanica. - Mit Einladung zu den Schulreden von Paul Heinrich Sorge aus Gotha und Jacob Christian Geussenhainer aus Roda