1v >In hoc codice continentur libri Aurelii Augustini de Genesi contra Manicheos libri duo, contra epistulam fundamenti Manicheorum liber unus, academicorum libri tres, de ordine libri duo<; 1v >Incipit liber primus de Genesi contra Manicheos< - Augustinus, Aurelius, Heiliger 354-430 (Augustinus - British Library London, Harley 3039)
Text dieser Hs. gehört innerhalb der Familie Φ zur Untergruppe α und ist nahe verwandt mit Paris, BNF, lat. 1923 (WEBER 1998, S. 44f., Stemma S. 58)