Procancellarivs Iohannes Godofredvs Baver De Re Immobili Absqve Resignatione Ac Investitvra Ivdiciali Vendita Et Tradita Praefatvs Svmmos In Vtroqve Ivre Honores Nobilissimo Candidato Henrico Andreae Hommel Lipsiensi D. I. Novembr. MDCCLIX Conferendos Indicit - Bauer, Johann Gottfried (Ex Officina Langenhemia, 1759)
Einladungsschrift zur juristischen Dissertation von Heinrich Andreas Hommel am 1. Nov. 1759. - Enthält einen Lebenslauf des Kandidaten