Procancellarivs Iohannes Gododfredvs Baver De Foro Schrifftsassiatvs Realis Praefatvs Svmmos In Vtroqve Ivre Honores Praeclarissimo Candidato Davidi Godofredo Aegidio Wilcke Wvrcenensi D. VIIII. Octobr. MDCCLXI Conferendos Indicit - Bauer, Johann Gottfried (Ex Officina Langenhemia, 1761)
Einladungsschrift zur jur. Diss. des David Gottfried Aegidius Wilke am 9. Okt. 1761, enthält Lebenslauf des Kandidaten