Supremo Magnæ Britanniæ Senatu Illustrissimo Parlamento Consecrata Humillimeque Submissa Methodus Inveniendæ Longitudinis Maritimæ Per Acus Verticales Magneticas, Evidentissimis Superstructa Experimentis Terra Marique Factis - Semler, Christoph (Orphanotropheum, 1723)
Halleansicht als Frontispiz